Jumaat, 14 Januari 2011

Ada idea nak cite tapi da lupe ?? huuuu

Assalamualaikum...

Hari ni hari jumaat yang mendung ye...
baru ada masa nak update blog...sebenarnya aku ada idea nak post kat sini tapi bila da bukak blog tetiba je idea aku ilang...da lupa mau citer apa. haha betul kut kawan aku kata aku ni cepat lupa....dlm erti kata lain da nyanyuk huhuuuuhh....

Jadi aku citer benda lain jela....Maren kan...sekolah kesayangan aku adakan kejohanan larian gemilang...ala merentas desa tu haa....tp aku x rasa pun mcm merentas desa klu tgk pd trek tu. Aku x berlari pun...aku kena jaga lorong perempuan form 2 dan akibatnya rumah aku, rumah zuhal buleh naib johan je (bajet aku lari aku buleh no 1 muahahaaa ^_*)  okelaaa....tapi aku terpaksa jerit "tingkatan 2 tingkatan 2 disini yeeee !" aduhh dahlaa sakit tekak masa tu dan impaknya pagi ni...i lost my voice...huhuhuhhh....


Aku da makin pandai wat shot ms main basketball takat 2 point je..haha okelahh tu klu nak dibandingkan ms mula2 main ari tu...lontar bola jauhh jeee mensasar lepas ni lak aku akn try shott dr 3 point....kompom xleh lawan dengan pemain basketboll jersi 23 tu...nama per..michael jordon tu...klu korunk minat ngan basketball kompom korunk kenal sape michael jordan tu....tulah abg angkat belah ayh aku...muahaahaa ~~ pasan lebiyh hehee =) 


Hmm petang kemaren ada sesuatu kat kawan2 aku...alhamdulillah, mujurlah takde pape yg buruk terjadi setakat luka2 kt muka tangan n kaki je.. X senang duk diam gak aku ms dpt berita x baik tu xD tapi syukurlee semua selamat =)


haaa ni leee michael jordan tu ...smart dok ?? hahahaaa....

Tiada ulasan: