Sabtu, 8 Januari 2011

FB, Blog vs Studi ???

Assalamualaikum ~~

Guru : "tahun ni nok pekse kurang2 ah main2 fesbuk tuh tumpu ke studi dulu"
Student (aku) : " ala sekali sekala nok gok kene beresbuk xleh studi sokmo, fb xleh tingga"

~~ Dialog antara aku dgn salah sowang guru ku... Adess.. Muka aku ni memang terkenal dengan muka 'facebook' ke ?? mana2 aku pegi mesti nama' facebook2' melekat ket aku. hahaha... ~~" Ada sebab2 naper aku takleh tinggal dua benda yg memang menjadi kemestian bagi aku. Sebab tanpa dua mende ni memang hidup aku sunyi. Facebook n Blog.

Sebab pertama :-

 Facebook tempat aku jumpa member2 aku. tau isu2 semasa. main game komen2 tengok gambo. hahahh
Satu hal lagi...kat fesbuk laa aku dapat tau perkembangan kawan2 aku...diri aku..heheh dengan org2 spesel aku. hehehh ~~" Kalau takde fb memang hidup aku jem laa...so please jangan suruh aku tinggalkan fb sebab fb ni teman pakwe aku. hahahaaaa.... Dengan itu, aku xkn penah pun deactive akaun aku ni. Cuma...aku on9 jelah lepas ni disebabkan kebizian. 0n9 on9 gakz...tapi studi dok tinggal weh. sedor2 lah diri tu nk pekse !! hahaaa

Sebab ke2 :-

Hehehhh.. i Love Blogging !! Walopon lama gakz aku tinggal blog kira2 4 bulan jgk tapi aktiviti aku menulis kehidupan aku x penoh padam. Apa2 sumer aku tulis aku catit. Sampai satu almari penuh ngan diari je..muahahaa.... Blog ni tempat aku luahkan apa2 saje aku nak luah...Dari luar sampai ke dalam hati..heart to heart, ceyh. haha. Cuma lening aku kena kurangkan sikit sbb ?? SPM !! erghh !! ^^" takpe2...tak lama pun spm tu....sekali sekala menulis ugak...So jgn sesekali pernah suruh aku tinggalkan blog lagi lepas ni (walo xder yg suh pun..keh3) =p

Oke2...so sampai sini dulu...time to studi plak !! studi erat2 duduk rapat2 ehh..tersampuk dgn lagu mior lak. haha...SALAM !! dan selamat berfacebooking dan berblogging keh !!

Tiada ulasan: