Jumaat, 7 Januari 2011

Minggu Baru !! Senior Year ~~ !

Assalamualaikum...

Fuhh..baru setell update2 sikit blog baru ni. Walaupun dok selawo mana dok secanggih mana tapi aku berpuas hati lah. Lagipun dah beberapa bulan aku tinggalkan dunia blog jadi fungsi2 dia pun aku da lupa dikit.
Hope blog baru ni korunk suka kunjungi ^_^

Lepas ni aku x leh selalu2 on9....selalu2 berblog. Sibuk...sekarang yelah belum lagi tp lepas ni....dengan kelas lagi homework lagi....aihh..pening2. hahaha belum kena lagi da pening camne nak berjaya ni. ~~" Cikgu2 pun da ada sound2 kecil aku "udah2 le berfacebook lepah ni, pk ke studi plak " hehehe....ala sekali sekala bulehlaa kan. Hari minggu ke... kan2 hahahh !!

Minggu pertama yg digelar "senior year" memang best. Aku rasa ada semangat baru yang menular dalam segenap inci urat saraf aku...fuhh ayat.. haha. Pagi2 aku x sabo2 nak pegi sekolah, jumpa member2..belajar chapter2 baru. Adakah kerana awal tahun ?? janganlah gitu...mitak2 berpanjangan la sampai abis spm nanti. Sunggu aku kabo aku debo siot tahan gaban. haha tahap mende au...

Aku belajo Add Math dengan cikgu yg paling lawo kt sekoloh pun masuk jee. Adakah sebab cikgu tu lawo ?? hahaa hahahh ~~ Bukanlah....mana ada. emang ar cikgu tu lawo tapi aku semangat nak belajo sebab aku faham pe yang diajar. Buat pertama kali aku naik Menengah Atas aku dapat jawab soalan Add Math dengan betul...Yeyeyhhh !! hahhahaa....

Tahun ni aku nekad arh..malas dah nak main ponteng2 (walopon aku bkn nya ponteng ~~ ) Tahun ni nekad nak jadi budak yg paling rajin dan rajin. hahahhh..... Okelaa...da lewat ni...aku nak pegi studi lak. setakat ni dulu. tata ~~

2 ulasan:

E.d.Y berkata...

jgn jadi senior jahat yer..hehe

Anifa Mohd Noor berkata...

haha..insyallah...idaknya