Jumaat, 4 Februari 2011

Aku Heppy ngan Korunk !

Assalamualaikum....

Apa kabar ? aku hari ni mood oke skt dari sebelum2 ni. Hari ni bolehlah aku start studi. Aku xnk laa perginya dia mengganggu prestasi aku...lagipun dia da pesan suh belaja molek2, tunjukkan yg aku ni blh buat. Insyallah, aku akan buat yg terbaik.

Hei ! maren aku hepi gila keluar ngan kawan2. Maren aku n kawan2 yg lain sambut besdey azhar, my lovely friend kt pantai batu buruk. Best siottt... Semua yg ada happening. Alhamdulillah tecer pun ada...nampaknya xder sebarang konflik antara aku dan dia..syukur2. Hehe...best siott laaa...cadang awl nk buat kt dlm A&W tapi klu nk bising2 cam x best lak...so buat kt luar tu je. Komitmen korunk mmg best meskipun ada sorunk bdk tu yg mmg bt aku tensen abis maren..tp bila tgk dia ada...fuhh lega. x psl2 aku tension kejap xD.

By the way..aku x tau lah camne nk ucap thanks kt korunk sebab sudi merawat luka di hati ngan gelagat korunk maren. Totally...i was very happy yesterday. Kesedihan aku pn dpt dilupakan kejap. betul2 lepas tension maren. Thanks kat korunk jgk sbb x bosan layan kerenah aku ms nk cr something utk sir yzel. Hoho...perhatian n kasih syg korunk amat dihargai xD. Aku x penah rasa sebahagia gini rasanya...hepi bila dgn kwn2. Next time kita outing together2 lagi deh2...miss laa nk outing ngan korunk lg.

nak selit gambar siket lahh dlm ni....





Love u guys....friend forever <3

Tiada ulasan: