Isnin, 14 Februari 2011

I'm Sorry....Setiap Detik =)

Assalamualaikum....
Selamat Menyambut hari Maulidur Rasul...selawat ke atasnya, junjungan mulia...


Hijau Daun – Setiap Detik

Setiap detik
Engkau yang dalam mimpiku
Setiap siang malam menggangguku
Tak lelap tidurku karena dirimu

Setiap waktu
Engkau yang selalu menghantuiku
Tak pernah lari dari fikiranku
Tak mau hilang dari ingatanku

Tahukah engkau
Saat gelap datang
Aku masih mencarimu
Engkau dimana

Tapi mengapa saat ku terjaga
Kau masih tak disampingku
Sampai kapankah aku menantimu
Selalu menantiku

Setiap detik aku memikirkanmu
Setiap detik rindu meracuniku
Setiap detik teringatku padamu
Setiap detik apa terus begini

Ku mohon dengarlah rintihan hati ini
Yang ku curahkan seraya ku bernyanyi
Sampai kapankah aku terus begini
Ku harap kau 'kan kembali kepadaku



Maaflah...bukan saje aku nk jauhkan diri aku dari sape2 hari ni. Kepala aku kusut gile dgn mcm2 perkara...ditambahkan lagi hidung aku yg tersumbat dek apa tah sampei aku nk amik oksigen pun susa -_-" Demam yg ditahan2....

Dan..to him...sori sbb jauhkan diri or buat x layan or ignore or apa2...aku xtau nk xplain apa...hope dia maafkan aku pah baca blog ni maybe...
Xder niat pn nk ignore sape2..tp gitulah. macam2 benda lom setel....tp xkan laa aku nk gtau org itu ini kan, aku cuba utk jd yg terbaik skrg dan setelkan sume yg aku mula dgn abisnya...huhuu....

Tiada ulasan: