Jumaat, 25 Februari 2011

Kejohanan Olahraga ke 9 SMK DRI yg terakhir buat aku =(

Assalamualaikum....

Heyp guys...pe kaba ? Alhamdulillah aku sihat, penat pun da beransur pulih dan pergi. hehehe...

btw...aku nak bilang..yang aku sayang yg amat sekolah aku. SMK Dato' Razali Ismail . Klu ada sekali sekala ngutuk tu bukan benci tp saje je xD hahaha melalu lok aku ni .

Aku nak citer sal ari sukan baru ni. Seminggu ni memang bizi gile lah..buleh dikatakan aku x sentuh buku langsung pun sbb bizi. Cop ! plawok plawok plawok ! (dialog HKLBR) hahaa...ada tapi x lama arh. Da tu...pagi sampai sekolah aku da sibuk dengan acara aku, lempar cakera. Btw thn ni aku main satu acara je...Lontar peluru aku bagi can kt org lain lahh lak (sebonar erh mmg aku tau dh aku xkn mng lau main lontar peluru xD)  haha.... Klu acara xder lak..aku kena plak bertugas dgn ahli bomba yg lain kt padang as pembantu padang. Hey..ingat senang ke kerja pembantu padang ni ?? g mari g mari, p mai p mai seluruh pdg anto peserta ikut acara. penat woo .. tapi tulah da namanya Da Bomba kan always semangat !......

Lepas tu rehat kejap lepas rehat masuk kelas belajo .. haha...aku x masuk pun..aku melayang p masuk blk kaunseling, rehat dgn genk aku yg lain . Pes time aku ponteng kelas . Da tu badan aku letih yg teramat ingat buleh belajo ke, silap2 ari bulan aku tetido time cg ngajo depan xD haha dok ke nayer ?? ... Tapi tu kali first n last lah.. xmo dah wt sedor diri ni nk exam thn ni haha =p =p

Petang plak...siap siaga ngan bomba lagi. Apa lagi ...latihan kawad laa bukannya nok g nyembur =p hahaa...
Best kawad ngan puok2 bomba ni...ada kali tu jadi molek sampai sek polis yg byk pengalaman pun nak challenge kitaorg ..hoho....bakpelah bomba g lari dulu klu dok mesti jadi bomba da elit one doh ...huhu T_T . Lps kawad, 2 ari berturut join PRS cari barang nk wat niaga ms sukan nanti (saje je wt2 nyebuk xD ) haha... x dpt jd ahli prs pun, dpt tlg2 mana yg buleh jadi doh....wahh jambu A1 aku masuk pasaran kt sekoloh, kejap jer laku...bagus arh puok2 ni jual haha =) thumbs up !!

Tapi dalam suka2 ada sedihnya...yelah tahun ni tahun last aku bergelar pelajar sekolah menengah. after dis da xleh sambut doh sumer2 ni...Orang kata masih leh lagi jenguk tiap kali ada event pape kat sekolah tu. tapi mana laa sama. T_T  Tahun ni tahun last aku berkhidmat menyumbang mata utk umah Zuhal. Tahniah wat umah zuhal leh no 1 dalam hiasan rumah paling cantik, no 2 dlm perbarisan dan no 3 dalam juara keseluruhan. Tahun ni tahun first and last aku berkawad utk bomba masa ari sukan. Lepas ni takde belaka doh..sedeyh2 T_T

All the moments, all the memories here at smk DRI never be forgotten.....Aku akn pegang erat2 kenangan ni utk diingat masa ari tue nanti2 xD.....
Nok letak gambo ket.....


Haa..masa ni aku tengah duk lempar mende tu...sayang masa ni batal sbb kaki aku terkuar siket...siket pun mengira =p 
Credit to cg nazaraly yusoff  for this pic (^_^)


Z 652 .... klu 653 mesti aku da johan sbb 53 nombor kesukaan aku ....



Masa ni bersiap nk msk dalam padang 

 Ni dia khemah yang menempah tempat no 1 . ZUHAL THE BEST ! tahniah pada guru2 n ahli umah zuhal yg terlibat...usaha korunk semua mmg berbaloi2 =)



Ni pingat ke 3 yg aku dpt bagi acara lempar cakera yg aku da menang. Dapat naib johan je...harapan aku musnah nak duduk tangga johan ...huhu T_T

Okelah...sampai sini dulu..x sabar esok nk g JOMHEBOH dgn kwn2..zaty umi qilah n nik. Jom ! Jom ! Jom ! Kita heboh Heboh ! haha salam....

Tiada ulasan: