Ahad, 13 Februari 2011

Mengapa dan Kenapa ??

Assalamualaikum....

Yeayh !! Finally..perang exam tov berakhir jua...Setelah berminggu2 perah kepala and otak. ~ perah sgt laaa..hahahaa -_-".

Aku ada sesuatu nak cerita ni....xtau lahh nak citer gane...tadi cam ada idea je nk cite..macam2..last2 ilang mcm tu je..sokmo gitu...betullah kata watermelon aku ni nyanyuk doh.. haha ^_^ bangga ah ekgi budok tu or xD..

tapi ni yg betulnya....aku sokmo tertanya2...kenapa aku harus terlibat ? Kenapa dan mengapa ?? Aku tersepit antara apa ?? cam da kene sepit di udang galah jek..haha...Aku pun x waper nak faham dgn aku ni...bakpe aku cam rela jerk diri aku terluka demi kebahagiaan org lain ?? Hmm mungkin aa betul pe org kata...biarkan diri terluka asalkan kita puas hati bila tgk org yg kita kasihi bahagia. Aku rs aku cam da jadi sebahagian dr tu je..Nobody knows Nobody cares.....aku pun x kesa.

Andai ye....Biarkanku menjadi lilin....memberi cahaya...menerangi alam dengan membakar diri sendiri...Sure aku kata aku gembira bila tgk org2 hok aku kasihi happy, bahagia...aku x ksh walo kene berkorban pe yg aku mampu sekalipun...huhuu... =)

Aku suka ayat kat atas...melambangkan diri aku skrg...dan aku gembira dpt jd cam lilin...berkorban dlm diam hingga aku sendiri rs terluka. Tapi x apa asal aku puas. Cuma sesekali aku mr terfikir knp dan harus mengapa...

Tiada ulasan: