Selasa, 1 Februari 2011

Minggu yg stress

Assalamualaikum...

Mcm mana dgn exam kawan2 ? Everything's oke ? Me ?? huhuu...not to good. Firstly, aku kena mitak maaf sgt2 kt cg kimia aku coz hari ni..95% aku mmg xleh tumpukan perhatian aku pada paper kimia. Aku admitted soalan pun mmg pyh2....Kesian kt cg aku, ajar susah2. da buat byk pengorbanan jasa tp aku x reti nk amik peluang tu. Tapi aku memang xleh nk g. Maaf cg..i'm not a good student to u. Macam2 benda dlm kepala aku. Fikiran memang melayang tah kemana2. macam jasad aku je kt situ sedangkan roh aku terbang merata2..huhuhuuu...

Minggu ni, walopon singkat je memandangkan esk cuti raya cina...mcm2 masalah timbul. This is not just a prob only...tapi mcm2 things ada, jadi. Sblm tu aku syukur sgt esk xde paper. Bleh aku tenangkan minda ni. xlah menganggu result aku sgt. Yes ! aku akui aku perlukan something or someone or whatever thing yg blh wt jiwa aku tenang skrg.

Mendelah aku ni..kadang aku rs aku ni such a stupid gurl jerk. Tetiba nak rasa sedih..nk ada rs bersalah tah pe pasal...Tapi tulah...kawan2 sekelas aku td pun cam pandang lain je kt aku. Tlg ah aku bkn pk mende tu sgt...mcm2 yg ada dlm pale aku. Rasanya korunk xkn tau.
Yes..klu ye pun aku crying aku crying inside deepest in my heart. Aku xkn benarkan org tgk aku nangis tp tu ah kekadang kuar jgk tanpa aku mitak...aku rs cam x kuat sgt kali ni. 2 3 benda yg jd  betul2 menyentuh jiwa aku dtg sekali gus. Ko bayangkan semua tu yg sedih2 mana aku nk tahan. i'm trying to be strong. Arghh dugaan...

Aku pn sedih gila bila ada someone..aku xnk mention sape...tapi sorang2 yg mmg aku hormat n kasihi tetiba annoying me. Yes..my heart really sick thinking bout it....Mana doknya...aku xtaulah mana silap aku. Klu ye ada aku mitak maaf sgt2. mgkn tanpa aku sedar aku ada sakitkan hati dia. Aku harap mende ni x berpanjangan.......  =(

Ohh ye....aku da tgk pengganti sir yzel. First time aku tgk masa tu aku tgh ngelamun jauh ke luar tingkap...da laa kedudukan tu, mak aih..huhuu..'lawo' laa sgt. tetiba dia lalu pahtu tgk ke kelas...aku punya aa sentap..x dang nk wt pe. haha. before tu aku x sure ye ke dok dia pk hem baru tp memandangkan dia pakai songkok tinggi mcm yg sir yzel kata belum ni..firasat aku kuat mengatakan tu pk hem baru. Aku lg sentap bila...aku tgk dia mcm ada iras2 arwah ki aku je...hmm mana mgkn arwah ki kan. Tapi tula..ada sikit. Cg ni pakai bj krs tetiba aku teringat kt sir yzel blk T_T gane lahh kabo ye kt tempat baru....td ada member kabo dia ada mai sek jap..tp aku dlm surau dh masa tu. Ye aku sapa awl kt surau td...hmm x der rezekilah tu nk jupe..xpelah....

Hmm sampai sini dulu....salam...

Tiada ulasan: