Rabu, 18 Mei 2011

Happy and one Hope

Assalamualaikummm...

Today, i am very happy so much and till now i still feel so heppi....muawahaha...
Even though, i felt tension today because of exam for the killest subject ( Add Math ) !! i can't do it as i did it yesterday night...huhuu so sad.....but, there is some sweet memories today. Thanks to my friends first because accepted me, a crazy or a weird gurl as your were thinking  as your friend. heheee.... Yes, sometimes i know that myself is weird. But weird is a something cool right?? with weird we know we had some differently in ourself....wah3 berspiking tuhh...hahahaa

Oke2..aku terus terang habaq aku x pandai dalam berspeaking2 ni..omputih2 ni. so..apa kata kita balik pada bahasa ibunda..kan itu lebih bagus. Hehehee...
Alhamdulillah...walaupun aku kehilangan sesuatu tapi Allah itu maha pengasih, Dia berikan aku pula sesuatu yg lain. Tapi kasih aku xkan penah pudar walo sedikit pun :)

Hmm...hari ni sementara tunggu exam paper 2 add math aku p study kt blk kaunseling. Antara satu tempat yg aku paling suka kunjungi. Korunk jgn lak pikir, aku g blk kaunseling sbb aku ada masalah besar ke masalah disiplin ke apa ke....Tapi aku memang suka lepak kt bilik kaunseling tu taww....


Aku tengoklah senior2 aku (SPM 2010) duk isi borang UPU sumer tuh....Ramai yg dapat ke Matrix, Uitm pun ada, x kurang gk yg sambung STPM. Congrates aa pada korunk yg dpt sambung belajar lagi. Aku tetiba terfikirkan nasib aku. Hmm....cikgu Naza adalah bunyi tadi "lepas ni awak lak anifa, mana awk nk pergi," Oke.

Sebelum cikgu aku bersuara aku lebih dulu berkata2 dlm hati. Mana aku nak pergi lps SPM?? Apa result aku nanti?? Apakah peluang aku secerah mereka nanti? Dan bla3..... (xkanlah aku nak letak semua apa yg ada dlm benak kepala aku ni nanti korunk x terbaca lah plak..hehe )
Well semua tu susah nak diramal sebelum tiba masanya. Cuma ni yg aku pegang "Angan2 tanpa usaha ibarat berjalan tanpa arah tujuan". 

Alhamdulillah..setakat ni saja aku dah tingkatkan usaha aku sekali ganda dari dulu. Aku lbh serius dlm belajar. Syukur tu semua berkat umi dgn abah, guru ngan kwn2 yg x jemu2 berikan aku semangat utk teruskan jihad ni. Aku x sabar sgt nak tunggu result Math Mode dan Sejarah aku nanti camne. Aku nk sgt dua subjek tu aku dpt A dlm spm nanti.

Korunk doakan aku berjaya ye?? Time Kasih sumer ;)
And..to him...thanks for that present. I very appreciate it.

Tiada ulasan: