Jumaat, 24 Jun 2011

Story this weekkk

Assalamualaikum..

Alhamdulillah minggu ni berakhir jugak. Alhamdulillah akhirnya aku mampu gak siapkan oral dan kerja kursus akaun dalam masa yg ditetapkan. Abis satu kerja lain, kerja yg lain pulak tiba. Sekarang time untuk concentrate pada kerja kursus add math plak. Gitulah selagi namanya pelajar memang homework takkan sudah2. Lepas pelajar nanti dpt tittle pekerja plak tugasnya masih sama. Tetap menggalas beban di bahu Tanggungjawab mesti diutamakan Gitulah percaturan hidup ini kan.....

Minggu ni antara minggu yang memenatkan minda aku sikit Mujurlah homework x banyak mana kali ni. I need some space for me to think bout all these horrible things !! Cuaca pula sekarang x menentu memang mudah sangatlah aku nak dapat virus yg paling aku benci iaitu migrain dan jg demam. Sabau jelaa.....


Ada kena mengena ke minggu jerung ngan minggu aku nih ?? (@_@")
ihsan incik gugel

Trial3...aku x ready lagi nak trial. Minggu ni memang seharian masa aku di sekolah Bila aku di sekolah aku rasa aku xnak balik tp bila aku di rumah plak, ahh malasnya nak ke sekolah lagi.....camne tuh??

Ohh.akhirnya kebenaran ternampak jgk Benar2 mencurigakan..apakah ini satu kebetulan or anything?? Kalau betul ada apa2 aku pun blh hilang respek kali ni.

Tiada ulasan: