Sabtu, 22 Oktober 2011

Graduation of Form 5 student SMK DRI (the greatest moment in life)

Assalamualaikum..

Hari ni ada waktu terluang sikit. Al maklumlaa esok cuti. Cuti peristiwa. Hari ni kan Majlis Graduasi SMK Dato' Razali Ismail kali yg ke 10. Aku salah seorang drpd graduannya. Alhamdulillah. Sebenarnya aku rasa aku x layak pun dpt graduasi dgn result trial yg hanya cukup2 makan tu je tapi alhamdulillah, aku masih diberi peluang merasa semua tu. Syukur pada Allah =)

Rasanya ni kali pertama majlis graduasi sekolah aku buat kat luar kot. Kat Riyaz Heritage Resort, Pulau Duyong. Sebelum ni kat sekolah je, mesti senior2 aku jeles kalau dpt tau. hehehee...

Today is the best moment for the rest of my life. Sungguh !! Aku dapat sesuatu yang betul2 istimewa buat aku sampai aku langsung x rasa nak makan, hahahahaa over. Persetankan apa orang nak kata. Masa nilah aku nak gembira sgt pun lepas ni aku kena betul2 fokus pada studi. Harapan orang tua pd aku bkn sekadar harapan biasa. Harapan cikgu2 pun lebih2 cikgu yang rapat dgn aku. I have to do the best i can do !!

malas nak cakap panjang2..nak letak sikit gambar2 masa majlis graduasi tadi sbg kenangan terindah =)


Di Riyaz Heritage, Pulau Duyong.

Graduan Nor Anifa Mohd Noor, heheee =)

Graduan SMK Dato' Razali Ismail 2011

With my bestfriend, Syafiqzainal


 5 Al- Farabi (GSA) bersama cikgu akaun kesayangan semua cikgu ainu farha


Mok yong, maizatul, Seira aku n nehi

Clik2... =)

With my mentor, cikgu Ainu Farha =) thanks for everything

 With cikgu Norlela Muda. One of my beloved teacher, thanks for the present..really appreciate it =)



 Really love this one. Huhuhuu <3


 Selepas penyerahan jubah, gambar tetap diambil even tanpa jubah. haha



~ My Sijil Graduasi ~

So..tulah sebahagian drpd gambar graduasi yg diperoleh atas insan lain. kamera sendiri gambar blur, hehe.. Apa2 pun this is the beggining....The real one thing too far for a now. Keep it up till the end..insyaAllah....

1 ulasan:

PANITIA BIOLOGY berkata...

Assalamua'laikum....,

Salam perkenalan, ckg baru approved awk di fb. Awk calon SPM thn ini ye...? So, Selamat Menghadapi SPM ye... Semoga dapat buat yang terbaik. Nanti, bila2, ziarah lah blog2 ckg ni :

http://biology-assharifah.blogspot.com
http://teacherhas.blogspot.com