Khamis, 1 Disember 2011

I'm amazed by You

Assalamualaikum...


Every time our eyes meet 

This feeling inside me 
Is almost more than I can take 
Baby when you touch me 
I can feel how much you love me 
And it just blows me away 
I've never been this close to anyone or anything 
I can hear your thoughts 
I can see your dreams



Chorus: 
I don't know how you do what you do 
I'm so in love with you 
It just keeps getting better 
I wanna spend the rest of my life 
With you by my side 
Forever and ever 
Every little thing that you do 
Baby I'm amazed by you 



The smell of your skin 
The taste of your kiss 
The way you whisper in the dark 
Your hair all around me 
Baby you surround me 
You touch every place in my heart 
Oh it feels like the first time every time 
I wanna spend the whole night in your eyes 


Hoho happynya aku !! Happy sebab aku rasa happy laa... i don't know why must i'm feeling happy now. i think i know why but i'm not really sure because of what. 

Huhuu selsema dah datang balik !!! tadi kan2..lepas kelas akaun aku tak terus balik pun. Sepatutnya aku kena tolong cikgu aku kemas2 library sekolah. Tapi cikgu tak datang. Aku nak balik awal pun takleh kan sebab aku memang kena balik lewat. huhu. tapi tak apalah yang penting aku rasa seronok sangat hari ni. =D

Petang tadi hujan. Aku melepak dengan kawan kat kolam dalam hujan yang sangat lebat. Kira mandi hujan lah. Best !! Teringat plak memori lama. hahahaa... Akhir2 ni aku suka sangat duk dalam hujan terutama bila stress. Tenang gila dapat kena air hujan tu. Walaupun ada orang kata aku cam tak normal je dengan kelakuan aku tapi aku tak kisah sebab aku tau apa aku buat. Yang pasti jiwa aku tenang.

Ohh ye....aku tak dapatlaa pergi plkn untuk sesi pertama ni. Would be for the second intake . I wish i can go for the 1st intake but i can't. Janganlah dapat sesi ketiga, tak mauuu ;(  Huhuhuu agak menyedihkan la. This is a only one thing i really want. Cepat2 pergi and sibukkan diri aku dengan modul2 plkn. So that, i can forget the thing that i don't want to keep remind it. It just keeps getting better. Tapi tulah...aku hanya mampu merancang bukannya menentukan. Harap2 nya tak bertembungla dengan studi aku nanti. Kalau tak memang sesak jadinya. 
So for now....mengganggur jela dulu sementara tunggu panggilan daripada plkn. Hmm any other suggestion for me what i should do after exam ??? 

Lagi 4 hari mau merdeka !! yess !!! =D













Tiada ulasan: