Selasa, 3 Januari 2012

Hari pertama sekolahh ~~

Assalamualaikum...



My First day at school !!! Yuhuu...seronok gila !! Seronok bukan sebab dapat belajar balik silibus2 yang memenuhi segala ruangan dalam buku teks tu tapi seronok sebab dapat kembali ke sekolah yang amat3 aku sayang neh. Cam dah taknak berpisah terus je. Haha. Ok, seronok dapat jumpa dengan cikgu2, junior2, kawan2, pembantu2 makmal, pembantu am sekolah and lain2. Haha. Macam kejap je cuti neh. Tapi aku kembali ke sekolah ni bukan sebagai budak sekolah dah. Tu yang best sebab dah tak payah penat2 fikirkan homework apatah lagi exam kan2. Huhuhu =_='

Huhu, baru perasan entry ni jadi entry pertama untuk pembuka tahun ni. So maseh tak terlewat lagi kan3. Selamat tahun baru, moga semua azam tercapai =)

Anyway, hari ni aku tolong pihak koperasi sekolah aku. Best. Timba2 pengalaman sikit. Lagipun duk kat umah bosan yang amat. Dush ! Seronok ar dapat tengok budak2 baru budak form 1 duk ronda2 sekolah dengan member2 aku sebagai faci (tah betul ke dok eja er). Aku join kejap je, ikut group kawan aku Afiqahyusof. Well budak2 baru ni biasalah memang banyak loyer buruk dieorang tuh. Tunggu masa nak kena smash je. Haha. 

Kawan aku lak punya aa garang dengan diaorang. Ish3 sayangnya budak2 tu langsung tak takut. Kesian kat member aku, kat budak2 tuh tak pun.  Haha. Makin melawan lagi ada arh. Kui3. Hampeh tol punya junior. Haha. Aku ?? Aku bukannya taknak tolong handle budak2 tu tapi ang, kompom aku yang kene buli bukannya aku yang buli budok. Err makang budokk !!! Hahahaa... 

Oklah..tulah sedikit sebanyak hari pertama persekolahan aku. Eh silap...hari pertama aku di sekolah pd waktu persekolahan sebagai bekas pelajar SMK DRI =)


Tiada ulasan: