Sabtu, 12 Mei 2012

Rahsia di sebalik pada alamat web Blogspot

Assalamualaikum...



Sebenarnya aku ada maklumat penting yang ingin aku sampaikan pada korang. Hal ini penting aku rasakan. Aku maseh lagi tergamam dan berfikir2. Jadi aku tak dapat nak ceritakan situasi sebenar tapi aku harap korang boleh pergi ke blog yg link aku bagi neh.

Cuba korang klik link neh, http://biarkandirikuberbicara.blogspot.com
normal tapi cuba korang klik link bawah neh  
http://biarkandirikuberbicara.blogpot.com
bezanya hanya buang huruf 'S' di blogspot. Korang akan nampak perubahannya

 Pelik kang?? sekiranya korang berminat nak tau lebih lanjut rahsia yang memelikkan neh boleh klik sini.

Apa sebenarnya tu? Perangkap atau diperangkap? Konspirasi apakah ini?? Wallahuallam..berdoalah agar kita dijauhi perkara2 yang tidak baik. Moga kita terus berada di dalam lindungan Allah swt. 

Sebar2kan...

2 ulasan:

Fariz Reza berkata...

erm ni tak silap laman web gereja ..takpok kalo taip
blogpsot pun same juga......

Anifa Mohd Noor berkata...

huhu macam mana blh jadi macam tu eh?