Rabu, 30 Mei 2012

Tawaran ke POLISAS

Assalamualaikum...

Baru buka blog, eh...follower amn dah 102. Perghh macam tak caye je. Alhamdulillah. Time kaseh kat blogger2 yg sudi follow blog amn tak seberapa ni. Nanti amn pegi godek2 follower2 amn termasuk follower ke 100 tu.

Tapi kali ni bagi amn tarik nafas dulu eh...HUuuu huhhhh... 

Alhamdulillah...syukur ke hadrat Illahi, amn masih lagi diberi peluang belajar. Mencari dan menuntut ilmu. Tepat pukul 12 tengahari tadi, semua calon lepasn spm 2011 boleh semak tawaran kemasukan ke POLITEKNIK ILK. Amn saja je cuba2 nasib dulu, mintak. Tak berharap sangat ah untuk poli sebab amn memang dah sambung belajar di form6 kan. 

Tapi bila amn cek tadi...Amn dapat ni..


Alhamdulillah..diploma akauntasi. Amn tak taulah nak pergi ke tak. Ikutkan abah, dia suh pegi je. Umi plak cakap ikut minat. Aishhh...Tapi amn dah rasa selesa sangat di Ting6 sekarang ni. Belajar pun dah banyak. Dah sayang dengan USS, guru2 pun oke. Tak taulah, esok nak pergi jumpa orang yang bertauliah, mintak pendapat dan pandangan sikit. Lepas tu baru fikir masak2 nak terima ke tak. Terengganu dari Kuantan tak jauh mana. Hari minggu boleh je ulang alik kalau nak dibandingkan belah pantai barat. 

Amn ada cita2 besar..amn nak jadi pendidik. Tapi, nampaknya amn macam terkeliru je. Moga Allah permudahkan jalan amn. Amin..

Hurm sesiapa yang nak semak status dia macam mana, boleh klik ni Semakan Permohonan Politek 

Tahniah laa kat kawan2 yang dapat tu ye =)

6 ulasan:

ATIQAH berkata...

kuantan best sangat!!

Anifa Mohd Noor berkata...

dengar2 cite macam best

Tanpa Nama berkata...

hai. saye pun dapat situ jugak. kos pun sama. awak nak pegi tak ?

~HANI~

Anifa Mohd Noor berkata...

hani, thanks sbb komen.
rasanya sy tak pegi pun ;)

Anifa Mohd Noor berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
ERYZA berkata...

Salam perkenalan, balas kunjungan. Follow sini. Birthday 11 mei ye