Isnin, 4 Jun 2012

Moga arwah Yasmin Huwick dicucuri rahmat...

Assalamualaikum...

Apa khabar kalian semua? Moga kita semua berada dalam lindungan Allah yang maha Esa =)

Semalam home twitter amn penuh dengan cerita pasal Yasmin Huwick. Mulanya amn tak kisah mana pun sebab tak kenal kan. Lepas tu terbacalah tweet sorang member ni. Dia cakap 'Kalau nak tau sangat sape Yasmin Huwick pegilah dekat treding, baca semua post psl dia'. Dalam hati terdetik jugak "sape budak ni?". Lepas tu terbaca lak tweet 'al-fatihah buat yasmin johan eusoffe, moga ditempatkan di kalangan orang2 beriman'. Ok.

Persoalan tu dibiarkan aje...sampailah amn buka blog hari ni, ada rakan2 blogger yang posting kan cerita tentang dia. Teringin nak tau. Dah kalo dekat twitter ada cerita pasalnya, blog lagi mesti ada sesuatu kan. Cuma kat facebook je belum ada cerita pasal dia. 

Owhh, dia ni budak melayu. Ingatkan orang puteh awalnya, nama macam tu. Pun ingatkan artis ke apa. Hehe. Kacukan. Sini ada cerita tentang beliau Yasmin Huwick

Kisah dia agak tragis. Takziah buat keluarga arwah. Sebagai saudara sesama agama, amn doakan moga arwah ditempatkan di kalangan orang yang diberkati Allah. Moga rohnya tenang di sana. Moga Allah melapangkan kuburnya dan jauhkan arwah dari azab kubur. 

Sayang, orangnya masih muda. Dia sepatutnya menduduki exam spm tahun ni. Tapi Allah lebih sayangkan beliau.


3 ulasan:

Fιℯzα Mιяzα ❥ berkata...

ada baca kisah pasal dia . sedih la . tersentuh hati ni . kesian sgt . al-fatihah buat arwah :(

call me in berkata...

twitter awak ape???

lylyn berkata...

takziah..al fatihah

sy dh follow awk..awk follow sy ek..tq
http://nlylyn.blogspot.com/